top of page

OSTEOPATIA

TATIANA GUTÉRREZ DUQUE

Vaig iniciar formant-me com a massatgista y vaig continuar amb l'osteopatia: (2012-2018) Osteopatia perifèrica (extremitats) Osteopatia visceral Osteopatia craneo-sacral Osteopatia estructural (columna vertebral). Osteopatia somato-emocional (desbloqueig d'emocions atrapades en el cos) Osteopatia bioenergètica (desbloqueig dels cossos energètics) Osteopatia prenatal (embaràs) Osteopatia pediàtrica. Per mi la salut de la pelvis femenina és molt important, per això em vaig especialitzar a: Ginecologia natural Herbolària per la salut de la dona Sanació d'úter Tractament postpart Tècniques de reestructuració sacro-ventral y "rebozo" Autogestió de la ciclicitat i fertilitat natural. Actualment, estudio constel·lacions familiars i en faig osteopatia sistèmica (sanació de memòria transgeneracional a través del cos). En teràpia fusiono tot el que he après i he creat la meva manera particular d'acompanyar, mesclo tècniques de massatge i de l'osteopatia, em guio per la intuïció i sento molta estima pel que faig. A més de desbloquejar malestars o molèsties físiques, t'acompanyo a alliberar bloqueigs emocionals, psíquics i energètics que es somatitzen al cos. Els malestars o patiments tenen un sentit, un ¿per a què?. Es podria dir que soc traductora dels missatges dels malestars. Estic al servei del teu procés de sanació.

TRACTAMENTS

Osteopatia Crani- Sacral

Relaxació i desbloqueig del SN central. Prevé i millora el mal de cap, migranyes... alleuja el cansament mental (reset) Excel·lent tractament per al bruxisme Tractament per a la ciàtica.

 

 Osteopatia perifèrica (extremitats)

Tractament per a espatlla congelada, túnel carpià. Tractaments postoperatoris de les extremitats Rehabilitació de lesions articulars, esquinços, luxacions, torçades, fractures.

Osteopatia somato-emocional (Alliberament emocional)

Tractament per a la depressió, tristesa, cansament, ira, irritabilitat. Alleujament de l'ansietat, l'estrès, nerviosisme. Acompanyament després de pèrdua gestacional. Acompanyament en etapes de transició: Menopausa, menarquia, divorci...

Osteopatia prenatal (tota la gestació)

Acompanyament osteopàtic abans, durant i després de la gestació. Equilibri hormonal Adaptació estructural als canvis físics

Osteopatia pediatrica (des del naixement fins a l'adolescència)

Equilibrar el sistema hormonal i endocrí. Prevenir malformacions ossees i dolències futures Equilibri dels sistemes per potenciar creixement i desembolupament óptims: sistema nervios, endocrí, musculoesquelétic, irculatori, digestiu, respiratori... Tractament pel dolor a la tíbia (os que sol fer mal durant l'etapa de creixement)

Osteopatia estructural (columna vertebral)

Tractament pel mal d'esquena. Opressió al pit. Equilibri de la columna vertebral. Tractament per hèrnies discals. Tractament per subluxacions de costelles, clavícula.

Osteopatia visceral (afeccions orgàniques i viscerals)

Acides estomacal, còlon irritable, dificultat respiratòria, taquicàrdia, diabetis, afeccions renals, hipotiroïdisme, hipertiroïdisme, estrenyiment.

Massatge (faig servir olis macerats amb plantes específiques per a cada necessitat)

Drenatge linfàtic per retenció de líquids i bloqueig a la linfa.

Massatge descontracturant i relaxant

Desbloqueg de les membranes fascials (envolten els órgans, vísceres, múscles)

Salut de la pelvis (Sanació de malalties o molésties al vaig ventre)

Recuperació postpart: Vaginal o cesària Tractament per incontinència urinària Endometriosis, ovari poliquístic, úter en retroversió/anteversió, dolor menstrual, ptosi o caiguda de l'úter després del part per exemple. Tractament per a infeccions d'orina recurrents, candidiasis recurrents, dolor durant les relacions sexuals, vaginisme... Acompanyament per sanar memòria d'abusos sexuals

PREU PRIMERA SESSIÓ: 60€

PREU SEGUENTS: 55€

OSTEOPATIA PARA MADRES.jpg
FOTO OSTEOPATIA TATIANA 3.jpg
FOTOS OSTEOPATIA TATIANA.jpg
FOTO OSTEOPATIA TATIANA 2.jpg
bottom of page